Vino Si Cunoaste Echipa

Cum te poate ajuta metoda noastra de slabit si control al greutatii

Toti spun ca un corp armonios necesita sacrificii enorme…

Ca trebuie sa renunti la toate bucuriile vietii si sa te transformi intr-un robotel care mananca doar alimente bio culese direct de la sursa si crescute in pamant curat ca lacrima.

Noi consideram ca exista si o alta cale …

O cale mai practica si accesibila oricui, care nu implica sa renunti la bucuriile vietii, ci dimpotriva, chiar sa te bucuri de ele.

Dupa ani de zile in care am incercat diferite metode si diete in “trend”, am ajuns la concluzia ca nimic nu bate o alimentatie echilibrata si diversificata.

Din acest motiv iti recomandam sa mananci cat de mult poti, cu o singura conditie…

Sper ca ti-am starnit curiozitatea…

Serban Blebea este antrenor personal acreditat de European Fitness Association (EFA), specializat in biomecanica si exercitii cu greutatea propriului corp.

Fondatorul proiectului Slabeste cu Serban a participat ca antrenor principal la concursul organizat de revista Men’s Health “Da burta jos! – 2012” si a co-fondat programul de combatere a obezitatii pentru copii intitulat “Let’s Jump!”.

Pentru a promova un stil de viata sanatos, Serban contribuie frecvent cu articole despre scaderea in greutate, sport si nutritie in publicatii print si online din Romania, precum: Cosmopolitan, Men's Health, Slab sau Gras, Ce se intampla doctore? , Ziare.com si Acasa.ro

Cristina Aliman este Diet Coach si psiholog.

A terminat facultatea de Psihologie si s-a specializat in schimbarea obiceiurilor alimentare si eliminarea mancatului emotional.

“Majoritatea persoanelor stiu ce trebuie sa faca pentru a slabi si insa de cele mai multe ori lipseste motivatia de a incepe sau increderea ca vor reusi. Nu lipsa de informatii este problema principala, ci gasirea unor strategii care sa faca procesul de transformare unul usor de implementat. Oricine poate sa slabeasca cu un plan personalizat bine pus la punct“.

Cristina a ajutat zeci de persoane sa piarda centimetri in talie si sa obtina o un corp atragator prin schimbarea obiceiurilor alimentare si implementarea unui sistem de alimentatie sanatos.

In prezent publica articole in calitate de Consultant Specializat In Psihologie in revista online “Ce se intampla doctore?“

Slabeste Cu Serban Apare In ...

Programe Premium pe care ti le recomand: