Provocarea De 7 Zile Pentru Abdomen

Inscrie-te Acum Gratuit si poti uita de  aparate de fitness, abonamente la sala sau sute de abdomene plictisitoare


Apasa pe buton si inscrie-te GRATUIT in Provocarea de 7 Zile pentru Abdomen

Obtine o Talie Subtire si Tonifiata cu doar 10 Minute pe zi !

Da, chiar este posibil. Datorita sistemului de antrenament High Intensity Interval Training, poti arde de pana la 9 ori mai multe calorii prin antrenamente scurte de doar 10 -15 minute pe zi. In plus, vei continua sa arzi calorii intr-un ritm impresionant chiar si dupa terminarea sesiunii efective de antrenament, asta inseamna ca slabesti in timp ce stai la birou, te uiti la un film sau navighezi pe internet.

Vrei sa afli mai multe? Uite ce primesti in Provocarea pentru Abdomen:

 • Cele mai eficiente 3 circuite pentru abdomen
  Ti-am pregatit 3 antrenamente super eficiente pentru abdomen pe parcurusul a 7 zile. Fiecare antrenament de doar 10 minute are un obiectiv bine determinat, asa ca nu pierde niciunul dintre aceste circuite (tonifiere, subtiere si echilibrare)
 • Un plan de alimentatie special pentru abdomen
  Descpera cum functioneaza planul de alimentatie de 7 zile pentru abdomen. Uita de dietele stricte care te obliga sa mananci alimente fade si fara gust.
 • Sfaturi si motivatie zilnica
  Daca accepti provocarea de 7 zile pentru abdomen, iti voi trimite in fiecare zi cate un sfat foarte valoros care te va ajuta sa pierzi centimetri din jurul taliei rapid si sanatos. Iti voi trimite sfaturi despre antrenament, alimentatie si mind-setul potrivit pentru a obtine rezultate.
 • Acces la toate secretele mele
  Daca accepti provocarea pentru abdomen iti voi impartasi in interior toata experienta mea pe care am adunat-o in ultimii 7 ani de zile in care am ajutat sute de femei sa obtina un abdomen tonifiat si o talie mai subtire.

Cine este Serban si de ce ar trebui sa ii urmezi sfaturile?

Buna! Numele meu este Serban Blebea si ajut femeile din Romania sa piarda centimetri in plus si sa isi tonifieze talia, soldurile si posteriorul prin antrenamente eficiente, fara diete stricte si fara infometare.

Timp de 7 ani de zile am lucrat ca antrenor personal la unele dintre cele mai amri sali de fitness din Bucuresti si am avut oportunitatea sa ajut sute de persoane sa obtina corpul dorit fara sacrificiile asociate cu acest proces (diete stricte, pastile minune sau infometare)

In 2013 am inceput am pus bazele site-ului Slabeste Cu Serban si am scris sute de articole in revistele de specialitate, cum ar fi Cosmopolitan, Ce se intampla doctore? si Slab sau Gras.

Slabeste Cu Serban Apare In ...

Incepe Cu Primul Circuit Din Provocare: