Politica de confidentialitate/prelucraea datelor cu caracter presonal

Noi, Slabeste cu Serban (Fit Maker SRL) iti explicam in politica de condifentialitate de mai jos cum colectam, procesam sau folosim orice informatie cu caracter personal atunci cand folosesti website-u nostru, precum si drepturile tale cu privire la folosirea, accesarea si corectarea informatiilor tale personale.

Da click pe fiecare din link-urile de mai jos pentru a afla mai multe informatii despre politica de date cu caracter personal.

Ce informatii personale colectam?

Cum folosim datele tale cu caracter personal?

Cum poti sa accesezi, corectezi sau stergi informatiile tale personale?

Pentru cat timp stocam datele tale cu caracter personal?

Cum te poti dezabona din baza noastra de date pentru a nu mai primi continut valors ori mesaje promotionale? 

Modalitati de colectare automata a datelor

Cum sa ne contactezi  in legatura cu datele tale cu caracter personal?

Cum poti sterge contul tau de pe website-ul nostru? 

Termeni si Conditii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.slabestecuserban.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-uluiwww.slabestecuserban.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pret si modalitati de plata:

Responsabilitati privind produsele

Litigii

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor site-ului, ne oferiti acordul expres pentru trimiterea de email-uri cu caracter comercial.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.slabestecuserban.ro.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.slabestecuserban.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea website-ului. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.slabestecuserban.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@slabestecuserban.ro